RACIJA NA TEHNO ŽURKI U ULCINJU: Psi iskopali drogu zakopanu u pesku na Velikoj plaži!
Foto: Printscreen Vijesti.me

AkcijaCB Bar i OB Ulcinj

RACIJA NA TEHNO ŽURKI U ULCINJU: Psi iskopali drogu zakopanu u pesku na Velikoj plaži!

Crna Gora -

ULCINJ - U velikoj raciji u kojoj je učestvovalo nekoliko desetina policajaca, rano jutros na Velikoj plaži zaplenjena je veća količina droge i privedeno više osoba.

Policijski tim je oko 01:30 ušao u lokal „Kabanya kitesurf“ u kom je u tom trenutku prema policijskim navodima bilo nekoliko stotina posetilaca.

Prema istim navodima, u akciji su učestvovali službenici odeljenja za narkotike CB Bar i OB Ulcinj, Posebne jedinice policije i Granične policije, a upotrebljeni su i psi, koji su pronašli narkotike zakopane u pesku.

"Ukupno je zaplenjeno 199 komada ekstazija, 140,4 grama marihuane, 36,3 grama amfetamina-spida, jedna LSD sličica i 0,8 grama neidentifikovane praškaste supstance sive boje. Podneta je jedna krivična prijava i šest prekršajnih prijava", saopšteno je nezvanično „Vijestima“ u barskoj policiji.Ovo je druga velika racija inspektora CB Bar tokom leta u lokalima u kojima su bile žurke elektronske muzike, nakon upada u „Zamak“ na Sutormanu u noći između 1. i 2. jula, gde je pored ostalog zaplenjeno 300 tableta ekstazija i tri komada vatrenog oružja.(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track