ROĐACI IZ ROŽAJA NAĐENI MRTVI U NEMAČKOJ: Sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Foto: Reuters/Ilustracija

Gastabajterski horor

ROĐACI IZ ROŽAJA NAĐENI MRTVI U NEMAČKOJ: Sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Crna Gora -

Rođaci Saudin Kalač (38) i Ernad Kuč (52) iz Rožaja pronađeni su mrtvi u četvrtak veče u predgrađu Vizbadena u Taunstajnu.

Kako je objavila nemačka agencija DPA, policija sumnja da je Kalač ubio brata od tetke Kuča, a potom izvršio samoubistvo. Tamošnji mediji prenose, da je nemačka policija isključila učešće treće osobe.

DPA prenosi da su Kalač i Kuč radili u izvesnoj građevinskoj firmi u Vizbadenu.U četvrtak ujutru dobili su nalog za radove u podrumu osamdesetdvogodišnje žene.Nakon što ih je primila u kuću starica je izašla. Kada se uveče vratila zatekla je mrtve muškarce.

Policija je odmah isključila mogućnost da su umrli zbog gasa ili eksplozije. Po obavljenoj obdukciji, ustanovljeno je da je Kalač alatom usmrtio Kuča, a potom i sebi presudio. Nemački Vajbadener kurier objavio je da je Kalač Kuča usmrtio čekićem, a potom sebi prerezao vrat. Drugi nemački mediji ne isključuju mogućnost da su ubijeni.

U Rožajama se juče spekulisalo da su se njih dvojica međusobno pobili, kao i da je tokom tuče Kuč smrtno povredio Kalača, usljed čega je ovaj iskrvario.Rožajska policija do juče od nemačkih vlasti nije zvanično obaveštena o uzrocima smrti.

Pojedini članove iz obe porodice juče su tokom primanja saučešća komentarisali da su se Kalač i Kuč ugušili od gasa.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja