SEKS SKANDAL TRESE CRNU GORU: Prostitutka upala u gimnaziju pa učenicima nudila seksualne usluge
Foto: Profimedia

Snimile je nadzorne kamere

SEKS SKANDAL TRESE CRNU GORU: Prostitutka upala u gimnaziju pa učenicima nudila seksualne usluge

Crna Gora -

U jeku političkih turbulencija, Crnu Goru sada potresa jedan skandal sasvim drugog tipa, naime, prema pisanju tamošnjih medija, u dvorištu jedne podgoričke gimnazije odigrala se svojevrsna drama u kojoj je jedan od aktera bila izvesna prostitutka.

Podgorički mediji objavili su da je neimenovana žena srednjih godina pre nekoliko dana bila u školskom dvorištu, razgovarala s nekoliko učenika i nudila im seksualne usluge. Zaposleni u školi redom tvrde da nisu upoznati s ovim slučajem, ali školska uprava je sve prijavila policiji.

"Nisam čuo, niti primetio išta neobično u školi, niti zabrinutost među učenicima, a ne znam ni da je iko od roditelja reagovao zbog nečeg sličnog, prema tome ne znam da se išta slično dogodilo", rekao je jedan od profesora gimnazije.

Direktorka gimnazije Zoja Bojanić Lalović je za Večernje novosti ispričala kako je žena prišla jednom učeniku u dvorištu škole i prema njegovim rečima, neprimereno razgovarala s njim. Učenik je to ispričao pedagoško-psihološkoj službi.

Inače, ovo nije prvi put da je gimnazija "Slobodan Škerović" u centru seks skandala. Pre samo nekoliko meseci istu školu uzdrmao je snimak seksualnog odnosa između jednog učenika prvog razreda i njegove drugarica iz istog razreda koji je objavljen na društvenim mrežama. Tada je iz škole izbačen učenik koji je imao odnos s vršnjakinjom, ali je devojčica nastavila školovanje. Snimak je nekoliko sati posle objave izbrisan s mreže.

(Jutarnji.hr/ Večernje Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track