SRBIN PREBIJEN NA PLAŽI KOD BUDVE: Pripadnik obezbeđenja ga nazvao "srpskim psetom"!
Foto: Profimedia

Težak incident u Pržnu

SRBIN PREBIJEN NA PLAŽI KOD BUDVE: Pripadnik obezbeđenja ga nazvao "srpskim psetom"!

Crna Gora -

Beograđanin Dragoljub Todorović (52) podneo je budvanskoj policiji prijavu protiv dva pripadnika obezbeđenja "Securiti", optužujući ih da su ga pretukli i vređali na nacionalnoj osnovi.

Todorović, tvrdi da ga je jedan od radnika obezbeđenja angažovanih na plaži hotela Meastral udario rukom u glavu, a da ga je drugi davio i nazivao srpskim psetom.

Iz policije kažu da utvrđuju ko je od radnika obezbeđenja tukao i vređao Todorovića, jer su svih 15 zaposlenih negirali krivicu.

Iz hotela Maestral su saopštili da to nije obezbeđenje, već vlasnici plaže koja je navodno izdata u podzakup.

Todorović je rekao da je zbog svega što se desilo juče ne oseća bezbedno u Crnoj Gori. Rekao je da je bio na gradskoj, a ne hotelskoj plaži kada se dogodio incident.

"U utorak u 12 časova sa suprugom sam krenuo na plažu, koja se nalazi ispod Maestrala. Kada smo došli, pripadnici obezbeđenja su nam kazali da je plaža zatvorena, jer se izvode radovi i da se premestimo na gradsku, susednu plažu. To smo i uradili. Kada smo se smestili, primetio sam pripadnike obezbeđenja kako guraju neki kajak i ostavljaju ga u našoj blizini. Obratio sam im se i rekao da drugi kajak prebace preko, kako ne bi zatvorili i ovu plažu i oni su to učinili. Otišao sam da se kupam, kada sam primetio kako mi sa 30 metara udaljenosti jedan od pripadnika obezbeđena prstom pokazuje da dođem", priča Todorović.

Todorović kaže da je izlazeći na obalu glasno rekao "U pi..u mat..inu, ni u vodi nemam mira".

Tvrdi da je prišao radniku, a da ga je ovaj tada pitao kome je psovao majku.

"Rekao sam da to nisam kazao, a on mi je odgovorio 'spusti ruke' i šakom me je udario u lice. Tada me je drugi radnik uhvatio za vrat , rekao mi da sam srpsko pseto i da ćemo videti ko će kome 'je...i mater'. Pitao sam ih da li su normalni, kada je ovaj koji me je hvatao za vrat ponovo nasrnuo na mene. Tada su ga kolege smirivale rečima - Stefane, nemoj, smiri se", ispričao je Todorović.

Kaže da je posle incidenta otišao na recepciju hotela i tražio razgovor sa šefom obezbeđenja, koji ga je uputio u Centar bezbednosti Budva.

On je, međutim, rekao da se ni posle prijave situacija nije smirila, već da su ta dva službenika obezbeđenja provocirala njegovu suprugu dok su šetali Pržnom.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track