UHAPŠEN TERZIĆEV SIN: Cecin zet pretukao čuvara u Budvi!
Foto: Marina Lopicic

Platio kauciju da ga puste na slobodu

UHAPŠEN TERZIĆEV SIN: Cecin zet pretukao čuvara u Budvi!

Crna Gora -

Budvanska policija uhapsila je Beograđanina Kostadina Terzića (24) jer je sinoć, vraćajući se iz provoda, premlatio stražara na gradilištu jedne zgrade u centru Budve, saznaje Kurir.

Sin generalnog direktora Crvene Zvedze Zvezdana Terzića, oko četiri sata ujutru, nakon što je sa svojom dugodišnjom devojkom Anastasijom Ražnatović i još nekoliko drugara izašao iz diskoteke, počeo je da lupa po metalnoj ogradi gradilišta.

Izašao je noćni čuvar i zamolio ih da prestanu ali su oni počeli da ga vređaju a Terzić ga je nekoliko puta udario. Maltretiranje stražara prekinuli su pripadnici budvanske policije, koji su priveli Terzića.

On je zadržan u stanici policije i uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, koji je predložio pritvor, stavljajući mu na teret krivično delo nasilničko ponašanje. Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je u prisustvu branioca Terzića, i pustio ga da se brani sa slobode, uz odobrenu kauciju od 6.000 evra. Iako je trebao da bude deportovan u Srbiju, njemu je odobreno da ostane u Crnoj Gori.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track