UBISTVO BOLJEVIĆA U PODGORICI: Osumnjičeni nisu bežali i sami se predali policiji
Foto: Printscreen Vijesti.me/Filip Roganović

Brane se ćutanjem

UBISTVO BOLJEVIĆA U PODGORICI: Osumnjičeni nisu bežali i sami se predali policiji

Crna Gora -

Tužiteljka Suzana Milić juče je odredila 72-časovni pritvor osumnjičenim za ubistvo Zorana Boljevića (33).
Za ubistvo Boljevića osumnjičen je Danilo Jovanović (63).

Pritvoreni su i njegovi sestrići Zoran i Zdravko Radulović. Prema rečima branioca - advokata Dragoljuba Petrovića osumnjičeni su se pred tužiteljkom branili ćutanjem.

Iz Uprave policije prekjuče je zvanično saopšteno da su Jovanović i Radulovići, posle ubistva na terasi podgoričkog kafića “Laganini”, pobegli autom. Međutim, to je advokat Petrović negirao.

"Oko 14.19 časova dobio sam telefonski poziv od Zorana Radulovića, koji mi je kazao šta se dogodilo. Rekli su mi da će da se prijave policiji i da se nađemo ispred Centra bezbednosti (CB) u Podgorici ”, rekao je Petrović.

Dodao je da su oko 15 časova istog dana ušli zajedno u zgradu policije i da niko od njih nije bežao."Mi smo policiji tada predali i pištolj", kazao je Petrović.

Ubistvo Zorana Boljevića dogodilo se oko 14 časova pre dva dana pošto se stradali potukao sa braćom Radulović. Iz policije je posle ubistva saopšteno da inspektori pretpostavljaju da su se rođaci Jovanovića dogovorili da se na terasi kafića "Laganini" nađu sa Boljevićem.

Nakon što su se našli, piše u saopštenju policije, braća Radulović i Boljević su se potukli i potegli oružje, a potom je pritrčao Jovanović i pucao mu u glavu.

Jovanović i Radulovići će kod sudije za istrage biti privedeni do isteka 72-časovnog pritvora.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track