UDOVICA DUŠKA JOVANOVIĆA: Sklanjam decu iz Crne Gore, ovde nisu bezbedna!
Foto: Dan

Traži zaštitu od države

UDOVICA DUŠKA JOVANOVIĆA: Sklanjam decu iz Crne Gore, ovde nisu bezbedna!

Crna Gora -
Upravo decu vodim. Želim da ih izmestim iz ove sredine. Moje dvoje dece i ja smo pod stresom. Već sam 11 godina na meti napada. Vodim ih dok mi država ne pruži zaštitu, kaže Slavica Jovanović

PODGORICA - Suvlasnica podgoričkog "Dana" Dana Slavica Jovanović, udovica ubijenog urednika ovih novina Duška Jovanovića, nakon pljačke i razbijanja automobila "range rover sport“, kojije vlasništvo kompanije "Ju medija mont“, a koji je ona koristila, odlučila da skloni decu iz Crne Gore.

"Upravo decu vodim. Želim da ih izmestim iz ove sredine. Moje dvoje dece i ja smo pod stresom. Već sam 11 godina na meti napada. Vodim ih dok mi država ne pruži zaštitu“, rekla je Jovanović.

Vozilo koje koristi bilo je prekjuče na meti, za sada nepoznatih, lopova. Tom prilikom polomljeno je staklo na automobilu i ukradena su dva para skupih ženskih cipela, kao i neki dokumenti.

Jovanović nije želela da iznosi detalje o kakvoj dokumentaciji je reč, ali očekuje da lopovi budu uhvaćeni.

"O dokumentaciji ne bih pričala. Mnogo je važnije što se dešava meni i mojoj porodici. Najvažnije je od svega što moram decu da izmjestim da bismo ostali prisebni i normalni“, kazala je Jovanović.

Ona je, nakon ponovnog napada na njenu imovinu, zatražila od Uprave policije da uradi bezbednosnu procenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track