(VIDEO) POTRAGA ZA OGNJENOM (11) SE NASTAVLJA: Ronioci pretražuju korito Morače!
Foto: Printscreen CdM I Vijesti.me

Podgorica na nogama

(VIDEO) POTRAGA ZA OGNJENOM (11) SE NASTAVLJA: Ronioci pretražuju korito Morače!

Crna Gora -

PODGORICA - Potraga za dečakom Ognjenom Rakočevićem koji je juče u jutarnjim časovima nestao iz porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića, do kasno sinoć nije urodila plodom

Potraga je nastavljena i danas, a u nji su nse uključili i ronioci Specijane jedinice Uprave policije koji od jutros pretražuju korito reke Morače.

Porodica apeluje na građane da provere svoja dvorišta ili podrume, zbog mogućnosti da se sakrio. Mole se građani da provere i objekte koji su izgradnji. Ukoliko primete dečaka, Ognjenova majka Vanja i otac Branko savetuju da ga uzmete za ruku i odmah pozovu policiju na broj 122 ili porodicu na broj telefona 067 265 960.

Iskrao se majci iz kreveta... Vanja Rakočević (foto printscreen youtube)
Iskrao se majci iz kreveta... Vanja Rakočević (foto printscreen youtube)

Policija, službe zaštite i spašavanja, rodbina ali i brojni Podgoričani okupljeni putem Facebook-a tragaju juče i danas za Ognjenom koji se kroz prozor iskrao iz porodične kuće. Dečak je autističan i ne govori, a iz kuće je izašao bos, samo u donjem delu trenerke.

Građani putem društvenih mreža pozivaju na okupljanje na Trgu republike u 15 sati i crkve Svetog Đorđa u 13 časova. Pre toga, maturanti Mašinske škole organizuju akciju potrage za Ognjenom, a kako su rekli, okupljanje će biti ispred škole od 12.40 do 13.10 časova. Pozivaju sve srednjoškolce da se priključe potrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track