(VIDEO) SA BEBOM KOD VUJANOVIĆA: Poslanica Evropskog parlamenta u skupštini sa neočekivanim gostom
Foto: Youtube/Printscreen

Najmlađa u skupštini Crne Gore

(VIDEO) SA BEBOM KOD VUJANOVIĆA: Poslanica Evropskog parlamenta u skupštini sa neočekivanim gostom

Crna Gora -

Poslanica Evropskog parlamenta, Aneliz Dods, zajedno sa svojom bebom bila je na sastanku kod predsednika Crne Gore, Filipa Vujanovića.

Fotografiju je na svom Tviter nalogu podelio šef Delegacije Evropske unije (EU) u Podgorici, Mitja Drobnič.

Uprkos tome što crnogorsko društvo i dalje važi za prilično konzervativno, Analiz kaže da nije imala nikakvih problema s državnicima zbog toga što je svoju ćerku Izabel dovela na sve sastanke Parlamentarnog odbora EU i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje.

"Majke sa malom decom imaju istu dilemu: da li da nastavim da radim ili da ostanem kući? Za mene je bilo važno da budem ovde, i zato sam povela Izabelu jer je dojim", poručila je Dods.

U Skupštini Crne Gore će naredna dva dana biti održan 12. sastanak Parlamentarnog odbora Evropske unije (EU) i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje (POSP).

Najavljeno je da će crnogorski i evropski parlamentarci razgovarati o trenutnom stanju pristupnih pregovora i odnosa između EU i Crne Gore i praćenju preporuka usvojenih na prethodnom sastanku održanom u Strazburu.

Razgovaraće i o vladavini prava i sprovođenju izbornog zakonodavstva, temeljnim pravima, sa fokusom na rodnu ravnopravnost i prava dece, politikama zaštite životne sredine i energetike i borbi protiv korupcije u vezi sa ekonomskim razvojem.

(Vijesti.me/CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track