(VIDEO) UŽAS U CRNOJ GORI! Tinejdžeri KRVNIČKI PREBILI starijeg čoveka, pa mu skakali po kolima
Foto: Printscreen/ Youtube

Na očigled ljudi

(VIDEO) UŽAS U CRNOJ GORI! Tinejdžeri KRVNIČKI PREBILI starijeg čoveka, pa mu skakali po kolima

Crna Gora -

Maloletni Ž.R. (16) iz Nikšića koji je pre tri dana preticao kolone vozila u Drenoštici, među kojima i tri policijska vozila, od ranije je poznat policiji i to po tome što je u julu prošle godine, zajedno sa drugom, krvnički pretukao čoveka starog 48 godina.

Ž.R. je tada kao petnaestogodišnjak u ranim jutarnjim satima Nikšićem vozio četvorotočkaša, a njegov suvozač je bio V.S.

Njih dvojica su 24. jula 2016. godine oko 3 i 30 časova na Bulevaru 13. jula u Nikšiću, na raskrsnici ka benzinskoj pumpi imali udes. Četvoročkaš se sudario sa autom koje je vozio S.Ć. star 48 godina.

Ž.R. je potom krenuo ka čoveku koji je i dalje bio u kolima, zatim je počeo da ga udara šakama i nogama. U nasilju mu se pridružio i drug koji je čoveka udarao kacigom.

Sve to su gledali radnici benzinske pumpe. Jedan od njih se čak skroz približio mladićima, ali ništa nije uradio, samo se vratio nazad.

Mladići su, pošto su istukli čoveka, počeli da mu lome auto i u završnom činu skakali po njemu.

Protiv maloletnika je tada podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sa maloletnim Ž.R. i V.S. su, u prisustvu roditelja i inspektora za suzbijanje maloletničke delinkvencije, obavljeni razgovori na okolnosti događaja. Izjava je uzeta i od S.Ć.

O navedenom događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću kao i državni tužilac za maloletnike.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Vesti 17.03.2017.

(cdm.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track