VIŠE OD 15 DANA BEZ IKAKVIH VESTI: I Interpol traga za nestalim Medinom
Foto: Printscreen Vijesti.me

Pronađen samo auto

VIŠE OD 15 DANA BEZ IKAKVIH VESTI: I Interpol traga za nestalim Medinom

Crna Gora -

Uprava policije Crne Gore formirala je poseban tim koji traga za nestalim Nemanjom Medinom (24) iz Petrovca, a raspisana je i Interpolova potraga.

Iz Uprave policije je saopšteno da su, osim pretrage terena, pripadnici Plovne jedinice Sektora granične policije više puta kontrolisali priobalno područje Skadarskog jezera.

"Policijski službenici su u mestu Jabukov do – Virpazar 11. jula pronašli odbačene inostrane registarske oznake koje su se, kako na to ukazuju do sada prikupljene činjenice, nalazile u prtljažniku putničkog vozila `reno megan`, kojim je upravljao Nemanja Medin", navode iz Uprave policije. Iz crnogorske Uprave policije su naveli da su nađeni vozilo i predmeti upućeni u forenzički centar.Svi pripadnici policije u Crnoj Gori, uključujući one na graničnim prelazima, obavešteni su o nestanku mladića, a Interpol Podgorica je za njim raspisao i međunarodnu potragu.

"Formiran je i poseban tim na nivou Centra bezbednosti Bar koji traga za Nemanjom, a policija je do sada uzela izjave od više desetina građana koji bi mogli imati korisna saznanja o okolnostima njegovog nestanka", ističe se u saopštenju.

Nestanak Medina porodica je policiji prijavila u subotu, 9. jula, u jutarnjim časovima. Član porodice je rekao da se Nemanja nije javljao porodici od 8. jula uveče, te da nakon toga nisu mogli sa njim da uspostave kontakt.

PRONAĐEN AUTO NESTALOG NEMANJE (24): Beli reno zapaljen u Rijeci Crnojevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track