NELJUDSKI ZLOČIN ŠOKIRAO HRVATSKU: Devojčica (14) s bezbroj uboda nožem po telu izdahnula u kolima Hitne
Foto: Printscreen YouTube

IZMASAKRIRANA NOŽEM

NELJUDSKI ZLOČIN ŠOKIRAO HRVATSKU: Devojčica (14) s bezbroj uboda nožem po telu izdahnula u kolima Hitne

Hrvatska -

Meštani Gračca i okoline zavijeni su u crno zbog tragične smrti devojčice (14), koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima izdahnula u vozilu Hitne pomoći na putu za bolnicu u Gospiću.

Dete je na sebi imalo mnoštvo uboda nožem ili nekim sličnim oružjem.

foto: Printscreen YouTube

Gračac je u šoku zbog ovog neljudskog ubistva

Inspektori u razgovoru s roditeljima nesrećne devojčice, ali i nekoliko maloletnika iz susedne Zadarske županije pokušava da utvrdi šta se maloj desilo. Ostaje, međutim, nepoznanica da li su ti mladići i kumovali tragediji ili su bili samo svedoci.

Zabrinuti meštani, koji ne mogu da dođu sebi od šoka, pričaju da je devojčica žrtva obesnih momaka, koji često navraćaju na Velebit. Tu se napiju i onda terorišu pastire i njihova stada.

foto: Profimedia

Meštanin: Grupa obesnih mladića, koji navodno igraju Plavog kita, iživljava se nad pastirima - možda su oni ubice

"Otkad je pre nekoliko meseci po medijima objavljeno da je i u Hrvatsku iz Rusije došla ona samoublilačka igra Plavi kit, tinejdžeri su počeli da se glupiraju. Oni koji za to nisu znali, sad su se zainteresovali, valjda da ubiju dokolicu, pa roditeljima vade mast i igraju je i crtaju po rukama crvene crte, lažne posekotine. U slučaju ove divne devojčice ne bi me začudilo da je u pitanju obest mladića koji se iživljavaju nad pastirima", rekao je meštanin Gračca.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Foto: Printscreen YouTube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja