PRODAVAO JE ZA 50 EVRA: Terao nevenčanu suprugu da se prostituiše, sad svi klijenti, ugledni građani, strahuju da će propevati!
Foto: Profimedia

HAPŠENJE U KOPRIVNICI

PRODAVAO JE ZA 50 EVRA: Terao nevenčanu suprugu da se prostituiše, sad svi klijenti, ugledni građani, strahuju da će propevati!

Hrvatska -

Protiv 51-godišnjeg Koprivničanin Darka podneta je krivična prijava zato što je svoju nevenčanu suprugu (21) podvodio drugim muškarcima za 400 kuna (50 evra). Nezvanično se saznaje da je makro vlastite supruge imao novčane probleme koje je hteo da reši "iznajmljivanjem" njenog tela.

Zlikovac je uhapšen prošle nedelje, što je zabrinulo mnoge poznate žitelje Koprivnice, mahom preduzetnike, koji su koristili usluge njegove vanbračne supruge.

"Ako im na kućnu adresu stigne poziv na razgovor u policijsku stanicu u Koprivnicu, to znači da je progovorio", kaže izvor upućen u slučaj. Policija sumnja da se mlada žena prostituirala samo ove godine, i to na području Koprivničko-križevačke i jedne susedne županije. Navodno su imali dobro uhodanu šemu: makro je stupao u kontakt s potencijalnim klijentima i poznanicima i ugovarao mesto susreta i način plaćanja usluga.

Iz izvora bliskih istrazi sazdoznaje se i da je uhapšeni makro veliki deo novca trošio na kockanje, pa je zbog toga suprugu često terao na prostituciju.

(Kurur.rs/Jutarnji.hr)

Foto: Profimedia (ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STRAŠNO! Nasilje nad ženama u Srbiji kroz statistiku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track