JAVILA SE NESTALA DANIJELA: Ne brinite, živa sam, poljubite mi moju Miu
Foto: Printscreen Facebook

NIJE OTKRILA GDE SE TAČNO NALAZI

JAVILA SE NESTALA DANIJELA: Ne brinite, živa sam, poljubite mi moju Miu

Hrvatska -

"Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju Miu. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vreme. Javiću se dok se malo sredim", rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se traga od petka kada je poslednji put viđena u Donjem Stupniku kod Zagreba.

Majka je odmah sve prenela Danijelinom suprugu Husi Hrnčiću (32) koji od dana nestanka ne može da dođe sebi. Danijela je majci rekla da je u Nemačkoj, ali joj nije rekla u kom gradu. Majka je obavestila policiju.

Husina supruga Danijela Janković Hrnčić (24) nestala je u petak. Otišla je iz porodične kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba po lekarske rezultate i od tada joj se gubi trag. Mobilni je ugašen, automobil niko nije video.

"Ona je moja jedina ljubav. Bez nje ništa nema smisla, samo želim da znam da je dobro", rekao je Huse.

On i Danijela upoznali su se pre deset godina i od tada su nerazdvojni. Pre šest godina su se venčali, a danas imaju ćerku Miu (5).

Danijela je zaposlena u tržnom centru u Donjem Stupniku. Huse ne veruje da je Danijela našla nekoga zbog koga bi ga napustila, ni da bi svojevoljno otišla i napustila ćerku.

Tog petka Huse je radio ujutru, pa je oko 8.30 zvao Danijelu, koja mu je rekla da suši kosu. Kad ju je nakon sat vremena nazvao, rekla je da je na bankomatu i da ide kod lekara. Želeći da čuje kakvi su bili nalazi, nazvao ju je još jednom oko 10.30. Tad je mobilni već bio isključen.

"Posle dva sata zvao sam kući, ali nije se vratila. Pozvao sam potom Hitnu i policiju. Kad joj je počelo radno vreme, nazvao sam trćni centar, da vidim je li se pojavila", govori Huse.

Malena Mia je sa Danijelinom majkom na moru, ali joj niko nije rekao joj da joj je majka otišla u nepoznato.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track