(FOTO) ZAGREBOM HARA PODSTANARKA IZ PAKLA! Vlasnica: Pogledajte na šta mi liči stan posle nje!
Foto: Facebook/I to je Zagreb

STVARNO UŽASAVAJUĆI PRIZORI

(FOTO) ZAGREBOM HARA PODSTANARKA IZ PAKLA! Vlasnica: Pogledajte na šta mi liči stan posle nje!

Hrvatska -

Jedna žena iz Zagreba na Fejsbuku je podelila strašno iskustvo koje je imala sa podstanarkom.

Na stranici "I to je Zagreb" postavila je nekoliko zaista uznemirujućih fotografija kojima je htela sve ostale da upozori na "podstanarku iz pakla".

foto: Facebook/I to je Zagreb

Prema njenim rečima, radi se o devojci koja je u razgovoru izrazito ljubazna, ali nedostaju joj osnove higijene i pristojnosti, navodi se. Osim groznog nereda i uništenog nameštaja, iza sebe je ostavila i dugove. Kao dokaz priložene su i fotografije stana u kojem je devojka živela sa svoja dva psa.

foto: Facebook/I to je Zagreb

"Pazite se... Traži stan u najam za sebe i svoja 2 psa na području Zagreba. Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno da se useli, verovatno ju je neko izbacio iz prethodnog stana), manipuliše, iskorišćava i traži izgovore da ne dođete u stan dok je tamo. Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po celom stanu, smrad koji se oseti od ulaska u samu zgradu, uništen nameštaj, uništen zid i parket, neplaćene režije i sl.

foto: Facebook/I to je Zagreb

Potpuno je uništen ceo stan meni bliske osobe i ne znam kako da opišem ljutnju koju osećam... Podelite, možda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi’, napisala je očajna članica grupe.

Kurir.rs/Jutarnji.hr Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pljačka!? Roditelji evo koliko će vam trebati para za školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track