KRVAVA NOĆ U STOBREČU: Zbog konobarice izboli mladića u grudni koš, preminuo u bolnici
Foto: Youtube/Printscreen

OBRAČUN

KRVAVA NOĆ U STOBREČU: Zbog konobarice izboli mladića u grudni koš, preminuo u bolnici

Hrvatska -

U noći između četvrtka i petka u Stobreču u Hrvatskoj je ubijen 23-godišnji mladić.

Prema prvim informacijama, mladić je napadnut nožem oko 4 sata ujutro u blizini kafića koji se nalaze kraj teniskih terena u Stobreču, a uboden je u grudni koš.

Po ranjenog 23-godišnjaka došla su kola hitne pomoći, ali od težine povreda preminuo je u splitskoj bolnici.

Nezvanično, radi se o Ivanu Mati Blaževiću, Splićaninu koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog učestvovanja u napadu na fudbalskog sudiju Bruna Marića.

Ubijeni i ubica navodno su se posvađali oko konobarice.

"Ja sam noćas dežurala na balkonu i celi taj prizor sam nažalost gledala. Mislim da ih je bilo preko 30, to je bilo prestrašno, celu noć nismo spavali, ni mi ni gosti. Razbijali su flaše, vikali... Po ulici su tu, maltene do pojasa, svi bili goli. To su sve bili domaći, iz Splita, nisu to bili stranci. Čula sam da su vikali: "Ubo ga je, umreće, umreće", a onda su zvali Hitnu pomoć i policiju. Sad čujem da je umro. Ko ga je ubo ne znam, ja sam samo gledala s balkona. To je bilo strašno, lupanje po autima, to je dugo trajalo. Čudi me da policija nije ranije reagovala. Čula sam ih da zovu policiju, ali policija je kasno došla. Čula sam silne psovke, to je bio jedan ogromni čopor, između 18 i 25 godina. Posle, kada su ga izboli, svi su izašli na ulicu, vikali", ispričala je jedna žena.

Policija je izvršila uviđaj i znaju identitet ubice, a u ovim trenucima za njim traje potraga.

Kurir.rs/Jutarnji Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track