KRAJ OPSADE: Predao se napadač koji je pucao na policiju!
Foto: printscreen 24sata.hr

drama u hrvatskoj okončana

KRAJ OPSADE: Predao se napadač koji je pucao na policiju!

Hrvatska -

BELI MANASTIR - Mesto Šećerana posle dramatične noći konačno je jutros odahnulo.

Posle višesatnih pregovora, muškarac koji je sinoć pucao na policiju i zabarikadirao se sa eksplozivom u kuću predao se policiji.

Najvažnije je da niko nije povređen. U subotu oko 16 sati policajci u Belom Manastiru dobili su dojavu o porodičnom nasilju u Šećerani. Kada su pripadnici Specijalne policije došli pred kuću, muškarac je zapucao na njih i pretio ručnom bombom.

Policija nije znala sa koliko oružja muškarac koji je od ranije poznat policiji ima u kući. Blokirali su prilaze stanu kako neki zalutali metak ne bi pogodio nekoga od meštana i krenuli u pregovore. Članovi porodice uspeli su da se sklone na sigurno.

Prema neslužbenim informacijama policija je prvi put intervenisala u petak zbog svađe u kući, a kad su stigli na intervenciju muškarac ih je omalovažavao i prijetio im, pa su ga priveli. Pušten je u subotu, aoko 16 sati ponovno je izbila svađa i policija je ponovo intervenisala.

"Sve je počelo još pre par meseci. Bio je frustriran situacijom u kojoj se nalazi i navodno nezadovoljan jednom socijalnom radnicom, bojao se da će mu oduzeti decu. Ima sina od šest i ćerku od tri godine", rekoa je jedan od komšija.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track