KRAJ AGONIJI: Pronađena nestala devojčica (13) iz Hrvatske!
Foto: Foto printscreen 24sata.hr

nađena u ogulinu

KRAJ AGONIJI: Pronađena nestala devojčica (13) iz Hrvatske!

Hrvatska -

“Našli su moju Barbaru, evo sad mi je prijatelj javio, ne znam ništa drugo, ne mogu da verujem”, rekao je Anton Vidović, otac 13-godišnje Barbare koja je pre pet dana nestala pred kućom u Triblju kraj Crikvenice u Hrvatskoj gde živi sa roditeljima.

Potvrda iz PU primorsko-goranske da je Barbara pronađena na području Karlovačke županije, stigla je nešto posle 19 sati. Anton Vidović zahvalio se svima koji su mu pomogli u potrazi, ali je bio i pomalo frustriran jer, kako nam je rekao, iako je nestanak prijavio još u subotu, policija praktično do srede nije ništa konkretno preduzela kako bi ušla u trag njegovoj ćerki, zbog čega se sam dao u potragu.

"Barbara je nestala između ponoći i četiri sata ujutro. Nakon što smo prijavili nestanak policiji prvo što smo uradili je da smo ušli u njen profil na Fejsbuku da vidimo sa kim se sve dopisivala.

Locirali smo tri-četiri dečka i pozvali njihove roditelje, i niko nije imao pojma o čemu pričamo osim jedne porodice u blizini Ogulina. Majka tog dečka s kojim se Barbara dopisivala, a on ima 16 godina, nam je rekla da ona nema pojma gdje je njen sin, i da ga mi sami nađemo ako možemo, a da do tada ne dižemo paniku.

"Tu nam se upalio alarm" – u dahu prepričava Anton Vidović. Odmah je otišao u Ogulin i sve prijavio policiji, ali kako kaže oni su porodica koja mu je bila sumnjiva proverili tek “reda radi”, s obzirom na to da se radi o Romima u romskom naselju, pa se nisu hteli previše da se petljaju.

"Kruže priče da je taj mali nagovorio da se uda za njega, ona je navodno pristala, ali iskreno ne znam kako su uopšte stupili u kontakt jer je moja ćerka oduvek povučena, iz škole ide pravo kući i dosta je privržena porodici. Dan pre nego je nestalačitav dan provela ispred kuće u igri s bratom", kaže Anton Vidović.

Kurir.rs/fokus.ba

Foto printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track