KRVAVA BEŽALA OD MIGRANTA IZ JAVNOG TOALETA: Pitao je devojku koliko je sati, a onda nasrnuo na nju i pokušao da je siluje
Foto: Profimedia

Jezivo

KRVAVA BEŽALA OD MIGRANTA IZ JAVNOG TOALETA: Pitao je devojku koliko je sati, a onda nasrnuo na nju i pokušao da je siluje

Hrvatska -

Za manje od nedelju dana, dve Zagrepčanke našle su se na meti seksualnih napada. Posle Avganistanca (27) koji je napao ženu (40) u Dugavama, na meti se našla i 19-godišnjakinja.

Devojku je napao tri godine stariji migrant u petak oko 22 sata, u javnom toaletu u zagrebačkom "Importanne" centru.

Devojka je krvavih usta izletela iz toaleta i vrištala: "Upomoć, silovanje!". Kako navode očevici za hrvatske mediji, devojka je imala modricu na vratu i vidljiv ugriz na usni iz kog je tekla krv.

Nekoliko trenutaka pre nje, iz toaleta je panično izleteo migrant iz Maroka i ušao u prvi autobus. On je ipak uhvaćen zahvaljujući čuvaru koji ga je prepoznao kad se, posle bežanja, vratio na mesto zločina. Kako hrvatski mediji pišu, uhapšeni je nedavno zatražio azil u Hrvatskoj, a kako je osumnjičen za pokušaj silovanja, sada mu preti godinu dana zatvora.

Prijavljen je za bludne radnje i predat pritvorskom nadzorniku posle čega mu je istražni sudija Županijskog suda odredio jednomesečni pritvor.

"Devojci je iz usne tekla krv, na vratu je bila plava. Valjda ju je gušio jer se žestoko opirala i branila. Rekla je prolaznicima koji su odmah zvali policiju da je stranac pokušao da je siluje pošto ju je pitao koliko je sati i da je onda nasrnuo na nju dok je prala ruke. Izgleda da ju je vrebao", priča jedna od zaposlenih u "Importanne-u".

(Kurir.rs/jutarnji.hr)

(Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kokeza se obogatio na grbači naroda, od aerodroma dobio 32,5 miliona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track