SRPKINJA VODILA BIZNIS! RASKRINKANA MREŽA BALKANSKE ELITNE PROSTITUCIJE: Evo koliko su klijenti plaćali devojkama za noć!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

SASTAJALI SE PO JAHTAMA I APARTMANIMA

SRPKINJA VODILA BIZNIS! RASKRINKANA MREŽA BALKANSKE ELITNE PROSTITUCIJE: Evo koliko su klijenti plaćali devojkama za noć!

Hrvatska -

Zadarska policija raskrinkala je slučaj prostitucije u sklopu kojeg je više osoba privedeno zbog organizianja i pružanja seksualnih usluga na jahtama i apartmanima.

Kriminalistička policija u Zadru završila je istragu protiv više osoba koje su organizovale i pružale seksualne usluge na području tog grada i u drugim delovima zemlje.

Kako su izvestili, za kazneno delo organizacije prijavili su 25-godišnjaka, 26-godišnjaka i 34-godišnjaka s područja Zadra te 29-godišnju srpsku državljanku koja je ujedno i prekršajno prijavljena jer je i davala seksualne usluge, pišu hrvatski mediji. Uz nju su za prekršaj prijavljene još dve strane i dve hrvatske državljanke, koje su takođe pružale seksualne usluge. Sve se odvijalo tokom nekoliko meseci, a klijenti su se s devojkama nalazili po jahtama i apartmanima.

Njhove usluge plaćali su između 300 i 600 evra.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja