(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HRVATSKA NOVINARKA UMALO STRADALA NA SNIMANJU: Optužili Šekija za lopovluk a on je BRUTALNO NAPAO!
Foto: Youtube

radila i metla

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HRVATSKA NOVINARKA UMALO STRADALA NA SNIMANJU: Optužili Šekija za lopovluk a on je BRUTALNO NAPAO!

Hrvatska -

U subotu su tokom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti reporterka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, objavio je Dnevnik.hr.

Ekipa emisije došli je u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prevara za koje je optužen izvesni Ivica Sužnjević zvan Šeki.

"Došli smo da snimimo izjave ljudi koji ga optužuju za prevare. Dok smo snimali izjave, prvo se pojavila majka optuženog i počela sve da nas tuče metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da 'ako imamo mu*a dođemo da snimamo kod njega u kuću'. Potom me je snažno gurnuo u grudi i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom, rekla je reporterka Provjerenog.

"Svo to vreme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao da mu razbitije kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. Ali, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200 metara, do njene kuće."

Protiv nasilnika je podnesena krivična prijava za pretnju i fizičko nasilje u PP Garešnica. Osim Nove TV, napad su osudili i u Hrvatskom novinarskom društvu: - To je već drugi fizički napad na ekipe Nove TV u posljednjih desetak dana. Pre koleginice Branica, u Puli je napadnut Mate Barišić, uz pretnje snimatelju da će mu biti razbijena kamera.

Kurir.rs / Jutarnji.hr

Foto: Youtube screenshot/The Knez

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track