IMAM EKIPU KOJA ĆE PREBITI TEBE I TVOJU MAMU, BIĆEŠ  MOJ ROB! Pretukla bivšeg cimera, pa probala da mu iznudi novac!
Foto: Kurir.rs, Foto: Kurir

UŽAS U ZAGREBU

IMAM EKIPU KOJA ĆE PREBITI TEBE I TVOJU MAMU, BIĆEŠ MOJ ROB! Pretukla bivšeg cimera, pa probala da mu iznudi novac!

Hrvatska -

U Zagrebu je uhapšena 18-godišnjakinja, koja se tereti da je od septembra do pre nekoliko dana u više navrata od 40-godišnjaka tražila da joj isplati 1400 kuna za radove u stanu u kojem su zajedno živeli.

Sve je počelo u avgustu ove godine u uznajmljenom stanu kod autobuske stancie, kad je 40-godišnjak oštetio instalacije. Troškove popravaka podmirila je ona, ali je potom počela da proganja svog bivšeg cimera tražeći mu povrat novca s kamatama.

"Imam ekipu koja će prebiti tebe i tvoju mamu. Bićeš moj rob nakon što ti ubijem roditelje", rekla je 18-godišnja devojka svom 40-godišnjem poznaniku zbog navodnog duga od 1400 kuna. Ovaj nesvakidašnji slučaj iznude povod je zbog kojeg je devojka završila iza rešetaka u Remetincu.

Najpre ga je u septembru pozvala u stan i rekla da mu ima momke koji će ga prebiti, ako joj do 10. septembra ne podmiri dug. On joj je doneo novac, no nakon što joj je u dva navrata predao traženih 1400 kuna, ona ga je nazvala te mu ponovno zatražila isti iznos.

Opet je došao u njen stan gde ga ona, prema njegovim tvrdnjama, počela da ga tuče, udarivši ga šakom u glavu, a zatim ga izudarala i metalnom cevkom, govoreći mu da je budala i da će biti njen rob nakon što mu ubije roditelje.

Zbog zadobijenih povreda 40-godišnjak, inače 70-postotni invalid, zatražio je lekarsku pomoć i sve prijavio policiji.

Devojka je uhapšena i određen joj je istražni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja dela. Porekla je dela i rekla da je 40-godišnjak sve izmislio.

Tužilaštvo i istražni sudija nisu joj poverovali, s obzirom na to da je navodno još kao maloletnica pretukla osobu nogom od stola nanevši joj teške telesne povrede.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TEŽAK INCIDENT U KNEZ MIHAILOVOJ: Autom uleteo u pešačku zonu i jurio da gazi ljude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track