HRVATI POLUDELI ZBOG CECE: U studentskom domu Franjo Tuđman mladi Hrvati ludovali uz Cecine hitove!
Foto: Damir Dervišagić

Protesti posle brucošijade u Splitu

HRVATI POLUDELI ZBOG CECE: U studentskom domu Franjo Tuđman mladi Hrvati ludovali uz Cecine hitove!

Hrvatska -

Delu gostiju nije se svidelo što se u menzi studentskog doma, koji nosi ime prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, puštaju cajke, posebno one u izvedbi Arkanove udovice, pišu hrvatski mediji

U studentskom domu „Franjo Tuđman“ u Splitu održana je brucošijada, a ceo haos je nastao zbog pesma Svetlane Ražnatović!

Hrvatska javnost je zgrožena jer su na toj fešti mladi Hrvati slušali Cecine hitove!

- Delu gostiju nije se svidelo što se u menzi studentskog doma, koji nosi ime prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, puštaju cajke, posebno one u izvedbi Arkanove udovice - pišu hrvatski mediji.

Studentski zbor Univerziteta u Splitu, kao jedan od organizatora, oglasio se saopštenjem pravdajući se da su znali samo da će nastupiti Magazin i da nisu bili upoznati s bendom koji će nastupati kasnije niti s njegovim repertoarom:

- Potpuno razumemo prirodu nezadovoljstva kolega, posebno zato što se nalazimo u nedelji obeležavanja ratnih stradanja Vukovara i Škabrnje. Ovim putem se ograđujemo od muzičkog programa nakon nastupa grupe Magazin, te se za isti ne smatramo odgovornim, dok svako izvođenje pesama dotične pevačice najstrože osuđujemo.

Kurir / M. B.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NA SVADBI SINA BRANA MIĆUNOVIĆA NASTAO JE HAOS: Kada je Ceca zapevala, svi su poskakali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track