DRAMA U ŠIBENIKU: Izletela iz auta i bacila se u more!
Foto: Printscreen Google Maps

UŽASNA SCENA

DRAMA U ŠIBENIKU: Izletela iz auta i bacila se u more!

Hrvatska -

Centar 112 Šibensko-kninske županije primio je jutros 9.20 sati dojavu da je žena skočila u more s mula Krke, a za njom i muškarac.

Odmah su obavestili Hitnu pomoć, policiju i vatrogasce, ali kad su stigli na licu mesta, nikoga nisu zatekli. Ženu je iz mora navodno izvukao muškarac koji je skočio za njom, vratio ju je u automobil i odvezli su se.

"Sada prikupljamo saznanja i utvrđujemo okolnosti događaja", kratko je za Šibenski portal kazala portparolka Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

foto: Printscreen YouTube

Jedan od očevidaca incidenta rekao je da je scena bila strašna.

"Koliko sam uspeo da vidim, žena je izletela iz auta posle svađe i bacila se u more. Muškarac je istrčao za njom, skočio i izvukao je napolje. Svaka čast svim službama jer su se bukvalno za minut pojavili na licu mesta, od policije i hitne pomoći do vatrogasaca. Ne znam ko ih je pozvao, ali sam video da je muškarac ženu ponovo ukrcao u automobil i odvezao je, tako da se nadam da su oboje dobro. Da nije skočio za njom u more, ne znam šta bi bilo. I tragedija je mogla da se dogodi", ispričao je očevidac.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Google maps

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track