(VIDEO) PROGANJAO JE I NA KRAJU UBIO: Ostavila ga je, a on joj pucao u srce!
Foto: Printscreen Facebook

novi detalji tragedije u zagrebu

(VIDEO) PROGANJAO JE I NA KRAJU UBIO: Ostavila ga je, a on joj pucao u srce!

Hrvatska -

ZAGREB - Saopšteni su novi detalji ubistva i samoubistva koje je šokiralo Hrvatsku i region.

Dubravko Sikermeštar (36) ubio je svoju bivšu devojku Anu Kurtanjek (29), fitnes instruktorku, a onda presudio sebi. Kurtanjekova je i bivša reprezentativka u sinhronom plivanju. Radila je u fitnes centru Plej u kojoj je i pronađeno njeno telo. Kako se saznaje, Dubravko, koji je bivši policajac i Ana bili su u vezi, ali ga je Ana ostavila.

Kobne noći Ana se vraćala sa treninga, a na putu do automobila presreo ju je Dubravko i četiri puta upucao u grudi i srce. Ubio je pištoljem koji je ilegalno posedovao. Sikermeštar je zatim otišao tristotinak metara dalje i upucao se u glavu. Policija je na mesto događaja stigla brzo, ali prekasno da spasi Anu.

Prema tvrdnjama njenih poznanika, veza s policajcem bila je kratka. Kažu da je devojka brzo shvatila da Sikermeštar ima problematičan temperament i ubrzo je prekinula vezu sa njim. Međutim, on joj nije dao mira, pratio je i zvao i dalje.

Sikermeštar je ostao bez posla u policiji zbog optužbi da je odavao informacije iz policijskih istraga. U junu je osuđen na godinu dana zatvora zbog primanja mita i zlopotrebe položaja. Kazna mu je zamenjena društveno korisnim radom.

Kurir.rs/index.hr

Foto Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Saša Janković hteo u koncentracionu vladu sa SNS?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track