(VIDEO) ŠOK! HRVATSKI VEROUČITELJ SEJE MRŽNJU U ŠKOLI: Srbima treba nabiti glave na kolac, a Mladić je bio u pravu!
Foto: Youtube screenshot/index.hr

šokantno

(VIDEO) ŠOK! HRVATSKI VEROUČITELJ SEJE MRŽNJU U ŠKOLI: Srbima treba nabiti glave na kolac, a Mladić je bio u pravu!

Hrvatska -

Zagrebačka škola Matija Gubec na Knežiji ima posebnog nastavnika veronauke.

Krešimir Bagarić svojim učenicima koje bi treba da uči katoličkoj katihezi, ljubavi i praštanju, umesto toga priča o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, čije glave na kolac nabijati.

Index.hr je dobio snimak Bagarićevog divljanja na nastavi u jednom osmom razredu, a snimio ga je jedan od učenika. Bagariću ovo nije prvi put da se tako ponaša pa je dete skupilo hrabrosti da snimi veroučitelja i dostavi snimak Indexu.

Zbog zaštite identiteta neki dečji glasovi na snimku su izmenjeni, a prezimena učenika prikrivena. Čak i glasovi onih koji su dobro savladali gradivo i podstiču svog veroučitelja u mržnji.

Za početak veroučitelj Bagarić učenicima je objasnio kako je po njemu trebalo da izgleda operacija Oluja.

“Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni”, iznio je svoju taktiku Bagarić. Ali to mu nije bilo dovoljno.

Zatim se osvrnuo koga bi u Hrvatskoj trebalo likvidirati. “Za ovo bi trebalo obesiti dva bivša predsednika i jednu bivšu ministaku spoljnih poslova, ali odmah. Po kratkom postupku. Čovek je otvorio predsednički sef i transkripte je dao. Prokleto ti do sedmog kolena bilo, izdajniče. Prljavi, smrdljivi izdajniče. Nikad mira ne imao”, proklinje na času veronauke veroučitelj.

Istovremeno je pohvalio navodne zločine nad Bošnjacima.

"Ispada da je đeneral (Ratko Mladić) bioo u pravu. On je svoje zaštitio. Đeneral je bio u pravu za srpske interese. A mi imamo dudeke. Uz svo poštovanje prema dudekima", kazao je Bagarić.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! TROVANJE U VLADI SRBIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track