NEVEROVATNA TUGA U POREČU: Mladić se otrovao alkoholom, prijatelj ga u naručju nosio do bolnice!
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

SPASA MU NIJE BILO

NEVEROVATNA TUGA U POREČU: Mladić se otrovao alkoholom, prijatelj ga u naručju nosio do bolnice!

Hrvatska -

Ferid Omaregić (18) iz okoline Velike Kladuše pronađen je mrtav u sobi u Poreču, gde je bio na privremenom radu.

Prema policijskom izveštaju na njegovom telu nisu pronađeni tragovi nasilja, a naložena je i dodatna toksikološka analiza posle čega će se znati više.

Uzrok smrti najverovatnije je trovanje alkoholom, a prema nezvaničnim informacijama njega je pronašao kolega koji je došao da ga probudi da krenu zajedno na posao. Kada je shvatio da ne može da ga probudi u naručju ga je odneo do bolnice. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Došao "trbuhom za kruhom"

Ovaj mladić u Poreč je došao u potrazi za poslom. Radio je u jednoj građevinskoj firmi u ovom gradu, baš kao i poznanik njegovog oca koji je takođe došao u Poreč kada je imao 18 godina.

"Žao mi je mladića, znam njegovog oca i znam koliko im je teško jer otac ne radi. U teškoj su finansijskoj situaciji, pa sada prikupljamo novac kako bi telo bilo prevezeno u njegovo rodno mesto. Usluga pogrebnog poduzeća je oko 1.000 evra, a mladićeva porodica nema taj novac. Odlučio sam se da pokrenem akciju prikupljanja sredstava, a ako ne bude odaziva, sam ću podmiriti taj trošak. Takođe, u njegovom rodnom mestu skuplja se novac za pogreb", kazao je 33-godišnji izjavio je Damir. K.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Avaz.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SAOBRAĆAJKA U SURČINU: BMW-om se zakucao u kamion, kolona nepregledna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja