TODORIĆU BLOKIRALI IMOVINU, A ON PORUČIO: Ovo je moja velika pobeda! Neka pronađu gde je taj silni novac!
Foto: Reuters

afera agrokor

TODORIĆU BLOKIRALI IMOVINU, A ON PORUČIO: Ovo je moja velika pobeda! Neka pronađu gde je taj silni novac!

Hrvatska -

Na predlog prinudne uprave Agrokora zagrebački Županijski sud blokirao je imovinu svih okrivljenih u iaferi Agrokor.

Tim povodom oglasio se i Ivica Todorić na svom blogu i evo šta je poručio:

'Odluku Županijskog suda na zahtev Ante Ramljaka smatram svojom velikom pobedom! Svi oni koji su o meni mesecima govorili laži o navodnim proneverama milijardi kuna sada lako mogu da utvrde i svu moju imovinu, i načine na koji je stečena, ali i sve transakcije kojima žele da me kriminalizuju.

Odluka Županijskog suda u Zagrebu da prihvati odštetni zahtev Ante Ramljaka u iznosu od 1,6 milijardi kuna koje, zbog navodne štete Agrokoru, potražuje od mene i mojih saradnika samo je još jedan dokaz o tome da sam govorio istinu i iznosio točne podatke. Nikada iz Agrokora nisam otuđio niti jedan jedini evro, sav novac utrošen je isključivo za razvoj i poslovanje Agrokora. Odluka

Županijskog suda o blokadi moje imovine najbolje pokazuje i čime tačno raspolažem, posle decenija vođenja i stvaranja najveće privatne kompanije, moja imovina je javna, četvrtina kuće u kojoj inače žive četiri porodice, nekoliko poljoprivrednih zemljišta i prazni bankovni računi.

Za to vreme Ramljak i kompanija iz otetog Agrokora izvlače stotine miliona kojima plaćaju islednike i finansijske forenzičare, odnosno plaćaju svoje pouzdane partnere. Neka već jednom neko zatraži da se tačno utvrdi gde je taj silni novac!

Naravno, utvrdiće da je svaki cent utrošen za rast Agrokora. Ni jedan jedini evro nije završio na mojim privatnim računima. Odštetni zahtev i odluka Županijskog suda u Zagrebu tako je, ustvari, moja velika pobeda jer je vrlo lako utvrditi tok novca i dokazati da se radi samo o još jednoj predstavi za javnost u režiji Ante Ramljaka i Martine Dalić.', stoji na kraju objave na Todorićevom blogu

Kurir.rs/24sata.hr

Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track