RANJENI SPLIĆANIN ŠOKIRAO POLICIJU: Izvadio sam metak iz noge i pojeo ga
Foto: Facebook/24sata.hr

NE ŽELI DA SARAĐUJE

RANJENI SPLIĆANIN ŠOKIRAO POLICIJU: Izvadio sam metak iz noge i pojeo ga

Hrvatska -

Splitska policija raspliće jučerašnji napad na 26-godišnjeg Mihu F.

Oko 9 sati pred svojom kućom na Škrapama ranjen je metkom koji mu je prošao kroz jednu nogu i zaustavio se u drugoj. Hici su ispaljeni iz crnog BMW-a. Policija je pronašla tri čaure.

Ranjeni Miho F. uopšte ne sarađuje s policijom. Prvo ih je dočekao s pričom kako na njega uopšte nije pucano, nego se sam povredio. Potom je priču izmenio i rekao da je sam izvadio metak iz noge i pojeo ga.

Policija je veruje da ga je negde bacio. Zato je uviđaj juče malo duže i potrajao i zbog toga je policija ogradila dobrih stotinjak metara ulice u kojoj se dogodila pucnjava. Koliko je poznato, nisu našli zrno koje je Miho F. izvadio iz noge.

Uprkos njegovoj nekooperativnosti, policija ima određenu konstrukciju i moguće osumnjičene. Ipak, zasad još niko nije priveden i zvanično osumnjičen.

Ranjeni Miho F. je još kao maloletnik prijavljivan za krivična dela imovinske prirode. 2010. godine s prijateljem je ukrao signalne rakete s jahte Igora Tudora. Ispalili su ih navodno prema Braču, ali ih je jak vetar skrenuo na vezane brodove. Tri jahte su oštećene u požaru, jedna je i potonula. Miho F. osuđen je na uslovnu kaznu od godine i četiri meseca zatvora.

Pre pet godina već su mu pucali po fasadi porodične kuće, a pre tri i po godine pobegao je s drugog sprata Druge policijske stanice na Bačvicama.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track