SADA I ZVANIČNO: Kosti pronađene kraj Ogulina pripadaju mladoj Francuskinji koja je nestala pre 3 godine
Foto: Youtube

TRAGIČAN KRAJ ISTRAGE

SADA I ZVANIČNO: Kosti pronađene kraj Ogulina pripadaju mladoj Francuskinji koja je nestala pre 3 godine

Hrvatska -

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu potvrdio je da kosti nađene u mestu Tržić Tounjski pripadaju Francuskinji En-Sesil Pinel, koja je pre tri godine nestala na festivalu kod Slunja.

"Molekularno-genetska analiza posmrtnih ostataka nepoznate osobe pronađenih 7. januara 2018. u mestu Tržić Tounjski pokazala je da pripadaju državljanki Republike Francuske (1991)", piše u saopštenju.

Slučaj je šokirao kako francusku, tako i hrvatsku javnost, a nakon što su pre nedelju dana pronađene ljudske kosti, svi su se pitali radi li se o nestaloj devojci i hoće li napokon biti razjašnjeno šta se dogodilo u noći kada je nestala.

Nestala na festivalu

O njenom nestanku pojavljivale su se brojne informacije, ali nikada konkretni tragovi.

Devojka je nestala 21. jula 2014. godine na psihodeličnom festivalu Momento Demento kraj Slunja, kada se rano ujutro udaljila iz kampa odlazeći u šetnju, nakon čega joj se gubi trag. "Delovala je malo čudno, ali i znala je da prošeta i drugim danima, pa mi to nije bilo ništa neobično", ispričala je tada njena prijateljica. Poslednji put viđena je kraj spomenika žrtvama II svetskog rata u Tržiću Tounjskom.

Bila je visoka oko 168 cm, slabije telesne građe (težine manje od 50 kg), kovrdžave svetlosmeđe kose, velikih zelenih očiju. Imala je pirsing na nosu, crnu Minđušu na levom uhu, tetovažu u obliku molekula na desnom boku, a zbog poteškoća sa sluhom na oba uha je nosila je slušni aparatić.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ! Vučić: Ubistvo Olivera Ivanovića je za Srbiju teroristički akt!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja