(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK TUČE DVE UČENICE: Dok se one krvnički mlate, rulja navija!
Foto: Printscreen Facebook

obračun zbog dečka

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK TUČE DVE UČENICE: Dok se one krvnički mlate, rulja navija!

Hrvatska -

SPLIT - Video-snimak na kojem se dve devojčice brutalno mlate, dok ih oko 150 okupljenih učenika posmatra i navija, šokirao je hrvatsku javnost.

Ovakvih snimaka je sve više u poslednje vreme, a za ovaj na kojem se tuku dve devojčice, hrvatski mediji navode da je najverovatnije reč o dogovorenoj tuči.

Pozivajući se na saznanja iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, navodi se da je policija poslednjih dana primila nekoliko dojava o dogovorenim tučnjavama, ali po izlasku na teren pripadnici policije ni jednom nisu zatekli decu na delu niti je ijedan učenik zatražio lekarsku pomoć.

Ipak, dodaje se, reč o veoma zabrinjavajućem trendu u Splitu, o čemu svedoče i brojne objave na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko meseci. Na Jutjubu i Instagramu postoji nekoliko profila na kojima se deli nasilan sadržaj, uglavnom su to snimci brutalnih duela uz bučnu podršku navijača.

foto: Printscreen Facebook

U poslednjem obračunu potukle su se dve devojčice. Prema informacijama koje su objavljuje index.hr na snimku se se potukle učenica prvog razreda srednje škole, a druga id eu drugi razred srednje. One idu u različite škole, a sukobile su se, navodno, zbog dečka.

Dok se one brutalno prebijaju masa glasno navija, neki skače po parkiranim automobila. Svi vrište od uzbuđenja i smeju se.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track