SVEDOČILI RODITELJI UBICE, DAVIDA KOMŠIĆA: Svu krivicu bacili na ubijenu Kristinu, a sina monstruma predstavili kao psihički bolesnog
Foto: Printscreen Index.hr

SUĐENJE UBICI

SVEDOČILI RODITELJI UBICE, DAVIDA KOMŠIĆA: Svu krivicu bacili na ubijenu Kristinu, a sina monstruma predstavili kao psihički bolesnog

Hrvatska -

Na današnjem ročištu na suđenju Davidu Komšiću (20), koji je u februaru prošle godine zverski ubio trudnu bivšu devojku Kristinu Krupljan, svedočili su njegovi roditelji koji su iznenadili sud novim tvrdnjama da im je sin psihički oboleo, a da je nesrećna žrtva kriva za sve.

Ivo Komšić, zločinčev otac, gledao je u tekst svog prethodnog iskaza dok je govorio, pa ga je sudija opomenula da ga odloži.

Odmah je nesrećnu Kristinu opisao kao devojku koja je menjala momke, što je ljutilo njegovog sina, koji je "imao psihičke probleme". Navodno mu je i rekla u lice "varala sam te, majmjune, s trojicom", ali je ona bila ta koja je više puta upozoravala Komšiće da im sin puši travu.

Sudija nije mogla da se načudi da Ivo Komšić ne zna koliko puta je Kristina prijavljivala njegovog sina zbog nasilja, da je to bila "dečja ljubav", a nije znao ni zašto je njegovom sinu suđeno na maloletničkom sudu, gde je dobio zabranu prilaska žrtvi. A kad ga je sudija pitala odakle Davidu nož, ovo je rekao:

"Kad je pregazio čoveka u Vukovarskoj, sin tog čoveka kog je pregazio mu je zapretio, pa je David nosio noć skakavac i sprej suzavac. Ferenščica je takav kraj. Svi puše travu i nose noževe. Taj nož koji je nosio nije nož kojim je ubio Kristinu."

Sudija je takođe htela da zna odakle odjednom tvrdnje da se David u Bosni lečio od psihičkih problema, kad su oboje roditelja već izjavili da on nije imao nikakve slične probleme. I ubicin otac je odgovorio kao i majka prethodno, da ih je bilo sramota da se ne sazna.

"Ali rekli ste da puši travu u tom iskazu, toga ste niste stideli, a ovoga jeste?", iščuđavala se sudija.

"Pa, Ferenščica je takav kvart, svako drugi puši travu tamo", odgovorio je Ivo Komšić, ali zato nije znao kakve mu je sin tačno psihičke probleme imao.

"Ne znam, šta ja znam", rekao je. Na sudijin odgovor da valjda zna kakve probleme mu ima dete, monstrumov otac je odgovorio da je "valjda imao neke halucinacije".

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen Index.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track