HOROR KOD POŽEGE: Nemac izbo komšiju u poljskom toaletu! Prošle nedelje izmasakrirao psa!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

DOŠAO U HRVATSKU SA 2 magarca

HOROR KOD POŽEGE: Nemac izbo komšiju u poljskom toaletu! Prošle nedelje izmasakrirao psa!

Hrvatska -

U hrvatskom mestu Jezero između Požege i Đakova juče ujutro došlo je do krvavog napada u kojem je jedan komšija izbo drugog.

Kako se navodi napadnut je 56-godišnji muškarac koji je u teškom stanju prevezen u Opštu bolnicu Požega s dve ubodne rane i bori se za život. Za napad je osumnjičen 31-godišnji državljanin Nemačke Deni Frenkel.

Prema nezvaničnim informacijama reč o istom muškarcu koji je pre nekoliko dana psa drugog komšije masakrirao makazama za rezanje metala i onda dokrajčio nožem.

Svoj krvavi pir je nastavio.

"Jutros rano došao je u njihovu kuću. Našao ga je u ve-ce-u i ubo nekoliko puta. Supruga je pokušala da ga obrani, ali je već bilo kasno, već ga je ubo", ispričala je komšinica.

Došao u Hrvatsku pešice s dva magarca

D. F. iz Nemačke je u mesto Jezero stigao pre tri godine s dva magarca pošto je prepešačio nekoliko hiljada kilometara iz nemačkog Lajpciga, preko Grčke pa sve do Hrvatske.

foto: Printscreen/ Youtube

"Nije bio čist ni kada je došao iz Nemačke s dva magarca u naše selo, navodno prema preporuci doktora u Nemačkoj da ode negde gde je čist vazuh i da samo fizički radi, što ga opušta", pričaju komšije.

Kurir.rs/ Index.hr/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track