(VIDEO) NOVA SVEDOČENJA PACIJENTKINJA KOJE JE MALTRETIRAO DOKTOR IZ ZAGREBA: Dok si se še*ila sa frajerima nisi se stidela, šta sad glumiš preda mnom
Foto: Printscreen YouTube/MortyCRO

šokantni detalji

(VIDEO) NOVA SVEDOČENJA PACIJENTKINJA KOJE JE MALTRETIRAO DOKTOR IZ ZAGREBA: Dok si se še*ila sa frajerima nisi se stidela, šta sad glumiš preda mnom

Hrvatska -

Nakon prošlonedeljnog priloga u jednoj televizijskoj emisiji, zagrebačkom ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a dok bolnička komisija utvrđuje osnovanost pritužbi, na videlo izlaze novi šokantni detalji o njegovom radu s pacijentima.

Pojavila su se nova svedočanstva, među kojima i ono majke maloletne pacijentkinje koja je u bolnicu stigla zbog bolova u desnom ramenu.

"Pokušala sam da objasnim doktoru razloge svojih bolova, međutim, rekao mi je da ćutim, da mene niko ništa ne pita. Obratio se mojoj ćerki i rekao joj da se skine do pojasa. Ćerka to zbog sramežljivosti nije učinila odmah", priča majka koja je insistirala na anonimnosti da bi zaštitila ćerku.

Posle toga je, kaže, doktor postao nezgodan, a usledio je i pravi hladan tuš:

"Dok si se š**** s frajerima nisi se stidela, šta sad tu preda mnom glumiš", rekao joj je, insistirajući na tome da prizna da nije nevina, kao i da kaže zašto se sad postidela, što glumi, zašto je retardirana i kako se to ponaša.

"Tim rečima me je sve vreme omalovažavao", ispričala je i dodala kako se u tom trenutku jednostavno ukipila. Uputio ih je na rendgen, a kada su došle na šalter, tada je usledio novi šok.

"Pita sestra o kome se radi, ja kažem o mojoj ćerci, a ona kaže nemojte to da radite, nije potrebno, to je previše zračenja za ceo život", ispričala je.

Seksističke ispade doživela je i Olga Hodko. "Veli, ako mi daš p**** ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja", prisetila se ona.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Printscreen Youtube/MortyCRO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja