OTAC (61) UPUCAO SINA (40): Sanjin došao da vidi dete koje živi kod dede Radovana, a dobio metak u grudi!
Foto: Printscreen Facebook

tragedija u bjelovaru

OTAC (61) UPUCAO SINA (40): Sanjin došao da vidi dete koje živi kod dede Radovana, a dobio metak u grudi!

Hrvatska -

BJELOVAR - U Bjelovaru je sinoć otac ubio sina, a kako se saznaje ubijen je Sanjin Vujčić (40), koji je radio kao vozač kola Hitne pomoći Zavoda za hitnu medicinu.

Policija ne želi još da otkrije mnogo detalja oko ubistva, ali lokalni mediji javljaju da ga je ubio 61-godišnji otac Radovan Vujčić. U Hitnoj su potvrdili da je ubije njihov radnik.

"Sanjin je bio na višemesečnom bolovanju posle poslednjeg incidenta koji je imao sa ocem. Nešto posle 18 sati neprijatno me je iznenadila vest o njegovoj smrti, ali nisam upoznat sa detaljima", rekao je Stjepan Matoš, direktor Zavoda za hitnu medicinu.

Sanjin se i pre tri meseca sukobio na ulici. Otac je tada nasrnuo nožem na sina, koji ga je zatim brutalno pretukao.

foto: Printscreen Facebook

Prema pričama komšija, oni su se često svađali i napadali. Uviđaj je na mestu zločina, u Ulici Josipa Pupačića 24, trajao do dugo u noć.

Kako se takođe nezvanično saznaje, Sanjin je juče poslepodne došao pred očevu kuću kako bi vidio svoje dete iako je imao zabranu pristupa. Sanjin je bio rastavljen, a dete je navodno sa njegovom bivšom suprugom stanovalo kod dede Radovana. Došlo je do žestokog sukoba, a onda je Radovan potegao pištolj i pucao sinu u grudi. Sanjin je preminuo na licu mesta.

Kurir.rs/ Bjelovar. live

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovako je Vučić odgovorio hrvatskom novinaru: " Taj Film nećete da gledate"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track