(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST MAJKE UBIJENOG SANJINA: Sin je rekao da će prvo ubiti nas pa sebe i krenuo je nožem na oca. Otac mu je pucao u glavu...
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Facebook

PORODIČNA TRAGEDIJA U BJELOVARU

(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST MAJKE UBIJENOG SANJINA: Sin je rekao da će prvo ubiti nas pa sebe i krenuo je nožem na oca. Otac mu je pucao u glavu...

Hrvatska -

Hicem u glavu Radovan Vujčić-Mravac (61) ubio je svog sina Sanjina (40) za stolom u trpezariji porodične kuće i to pred očima svoje supruge, Sanjinove majke Slavice i prijatelja Roberta.

"Sanjin je nazvao i pitao oca: 'Mogu li da dođem. Treba da razgovaramo'. Otac mu je odgovorio: 'Možeš li da dođeši? Da li ćeš biti normalan?', i dozvolio mu je da dođe. Ubrzo pošto se završio taj razgovor, došao je Sanjinov prijatelj Robert. Rekao nam je da nešto nije u redu sa Sanjinom, da ga je nazvao i oprostio se s njim i Robert nam je govorio da će Sanjin napraviti sebi nešto. Robert je bio s nama u kući kad je došao Sanjin. Rekao je da je dobio otkaz. Uskoro je trebalo da počne suđenje zbog toga što je napao oca na fudbalskom igralištu", priča potresena majka.

Sanjin je, inače, imao zabranu prilaska roditeljskoj kući u Bjelovaru. U odvojenom objektu u dvorištu živi njegova bivša supruga s njihovim maloletnim sinom.

"Kad je seo za sto, rekao je da je došao prvo da se reši nas, pa će onda i sebe. Spominjao je sud, otkaz. Znam da je bio na bolovanju od tog sukoba s ocem. U jednom trenutku krenuo je na oca nožem. Oštrica je bila nazubljena s jedne strane. Otac mu je pucao u glavu. Bio je na mestu mrtav. Da ga je bar pogodio u nogu. Robert je vrišteći izleteo iz kuće... Snaja i unuk nisu bili u kući jer oni žive u posebnom objektu u dvorištu. Joj, sad će morati da živi s tim", jauče preneražena majka.

foto: Printscreen YouTube

Policija je brzo stigla

Slavica Vujčić kaže da njen suprug nikad ne bi pustio sina u kuću da je slutio šta će se dogoditi. Sanjin nije dolazio od novembra prošle godine, kad se sukobio s ocem na jednoj fudbalskoj utakmici. Otac ga je tada navodno napao skakavcem, a Sanjin ga je tako prebio da je čovek doživeo infarkt. Reagovala je policija, podnete su krivične prijave i protiv oca i protiv sina.

Sanjin je dva dana kasnije majci poslao poruku da će se svih rešiti - roditelja, dece, a bivšu suprugu će ostaviti za kraj kao specijalitet.

foto: Printscreen Facebook

Sanjin Vujčić na fotografiji od leta prošle godine

Jutarnji nezvanično da je kobnog ponedeljka govorio prijateljima da ide kod oca Radovana i da će ga ubiti. Navodno je u utorak primio neki poziv iz tužilaštva u vezi s prijavom zbog pretnji koju je protiv njega podnela njegova bivša supruga. Naime, Sanjn je pretio maloletnom sinu da će mu javno odseći glavu.

foto: Printscreen YouTube

Radovan Vujčić policiji je priznao da je ubio sina. Vujčićevi su živeli u kući, jednoj od prizemnica u nizu u Ulici Josipa Pupačića 24 i do središta grada ima pešice desetak minuta.

Sanjin Vujčić je započeo novu vezu i nedavno se verio, a verenica je ostala u šoku kad je čula da je ubijen.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Printscreen YouTube, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track