(VIDEO) ŽENA KOJA JE ISKASAPILA MUŽA JE U 8. MESECU TRUDNOĆE: Porodiće se uz policijski nadzor, troje dece posle strašnog zločina zbrinuto kod strica
Foto: YouTube prtscr / Podravski.hr

ubistvo u Goli

(VIDEO) ŽENA KOJA JE ISKASAPILA MUŽA JE U 8. MESECU TRUDNOĆE: Porodiće se uz policijski nadzor, troje dece posle strašnog zločina zbrinuto kod strica

Hrvatska -

Slađana Brkić (28), žena osumnjičena za strašno ubistvo nevenčanog supruga Dejana Slivara (46), posle saniranja posekotina na desnoj ruci prebačena je na odeljenje psihijatrije koprivničke Opšte bolnice.

Tamo se, kako je otkrio brat ubijenog, Davor Slivar, navodno već lečila zbog psihičkih problema.

Žena je u osmom mesecu trudnoće pa je na ginekologiji obavljen ultrazvuk i CTG pregled bebinog srca koji je pokazao da je sve u redu. S obzirom da će osumnjičena biti u pritvoru, moguće je da je već sutra prebace u zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Tamo će i porođaj biti pod policijskim nadzorom.

Troje dece ubijenog Dejana Slivara sinoć je zbrinuto je u porodičnoj kući Dejanog brata koji će zatražiti starateljstvo nad njima. Majka im je umrla pre nekoliko godina od raka.

"Ja sam im sad i otac i majka" tužno je prokomentarisao njihov stric.

Maloletno dete žene osumnjičene za uboistvo, koje je sinoć takođe bilo svedok krvavog zločina u kući u Goli, zbrinuo je koprivnički Centar za socijalnu rad.

Riječanka Slađana Brkić u Golu se vratila tek pre dve nedelje. Mesecima je bila odstutna, niko ne zna zašto.

Navodno se svađala s nevenčanim suprugom, a u istražiteljskim krugovima upravo se patološka ljubomora navodi kao mogući motiv zločina koji je potresao celu Hrvatsku.

Kurir.rs / Podravski.hr

Foto: YouTube prtscr / Podravski list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja