CEO REGION ŠERUJE ISPOVEST OVE HRVATICE: Zaljubila sam se u Srbina, a kad je moju porodicu pozvao na krsnu slavu, otac je rekao samo jedno!
Foto: Profimedia

LJUBAV PRE SVEGA

CEO REGION ŠERUJE ISPOVEST OVE HRVATICE: Zaljubila sam se u Srbina, a kad je moju porodicu pozvao na krsnu slavu, otac je rekao samo jedno!

Hrvatska -

Na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi izmedu Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav a ne mržnju", objavljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovest mlade Hrvatice koja je sve ostavila bez teksta.

Naime, ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.

"Hrvatica sam, nikada nisam planirala ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava", počinje svoju ispovest i navodi da je bilo posebno zanimljivo kada ih je dečko pozvao na slavu. Bila je ubeđena da će ići sama.

"Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac sa mamom i bratom - svi lepo sređeni - i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi".

Kaže da se ne zna ko je bio iznenađeniji kada su se pojavili na vratima.

foto: Profimedia

"Kada smo ušli svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu," zaključila je ona u ispovesti.

Kurir.rs

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ĐINĐIĆ BIO KOD LEGIJE NA SLAVI ŠEST MESECI PRE UBISTVA?! Komandant Žandarmerije ispričao nepoznate detalje koji su prethodili atentatu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track