VOZAČ IZ HRVATSKE RASPLAKAO PUTNIKE, A I VAS ĆE: Okrenuo autobus nasred ulice, a zbog onog što je uradio, svi mu skidaju kapu!
Foto: Profimedia

PLEMENITO SRCE

VOZAČ IZ HRVATSKE RASPLAKAO PUTNIKE, A I VAS ĆE: Okrenuo autobus nasred ulice, a zbog onog što je uradio, svi mu skidaju kapu!

Hrvatska -

Vozač autobusa na liniji iz Lepoglave prema Varaždinu napravio je potez koji će se u tom kraju sigurno još dugo pamtiti.

Hrvatski mediji prenose izjavu žene koja je bila u autobusu i koja je ispričala dirljiv događaj.

Prenosimo njenu priču:

"Javljam se evo kako bih u ovom ludom svetu punom negativnosti u medijima i loših iskustava izdvojila današnji događaj iz ranojutarnjeg autobusa iz Lepoglave prema Varaždinu.

U krcati bus u Kaniži ulazi stariji bračni par, plaća kartu za Varaždin. Oko kilometar dalje gospođa shvata da je zaboravila papire na autobuskoj stanici pa to kaže svom jedva pokretnom mužu i vozaču, koji čoveka pušta iz autobusa. Starac sav jadan krene da trči natrag.

Sad su svi očekivali da će vozač krenuti napred, ali ne. Vozač pun čovečnosti se okrenuo na putu i počeo da se vraća u smeru zaboravljenih nalaza. Na putu je u jednom trenutku nastao haos: svi su trubili, srednjoškolci su se smejali , a u mome srcu bilo je VAUUUUUU. Kakva ljubav vozača prema čoveku. I putem sretnemo starog dedicu kako trčećim korakom ide po ženine nalaze, a meni suza u oku. I vozač stane na stanici, opet se okrene, uzme nalaze i pokupi dedicu pa svi srećni krenemo dalje.

I jadan nagluvi deka želi još da da vozaču za kafu, ali vozač odbija. Moj dan je tim malim gestom još postojećih dobrih ljudi postao savršen."

Kurir.rs/ Regionalni.com

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track