(FOTO) BAJDEN PONOVO U AKCIJI: Ispipao Kolindu, nije mu prvi put da javno spopada žene!
Foto: Beta

Ni srama, ni blama

(FOTO) BAJDEN PONOVO U AKCIJI: Ispipao Kolindu, nije mu prvi put da javno spopada žene!

Hrvatska -
ZAGREB - Američki potpredsednik Džozef Bajden već je od ranije poznat po tome da iskazuje preveliku bliskost sa ženama koje susreće, a ovog puta meta mu je bila hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović.

To su potvrdili i snimci na kojima se vidi kako je nežno grli tokom sastanka vođa balkanskih zemalja, obišle su svet, piše Dejli mejl.

Fotografije s regionalnog samita prikazuju Bajdena i Kitarović kako se srdačno grle i osmehuju jedno drugome.Na jednoj od fotografija 73-godišnji, oženjeni potpredsednik SAD-a, povlači Kitarović u stranu i priljubljuje joj se uz obraz.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Druga fotografija prikazuje Bajdena koji hoda ruku pod ruku sa hrvatskom predsednicom, 'plavušom odevenom u modernu belu haljinu', prenosi Dejli mejl. Bajden je u Zagreb došao u pratnji svoje supruge Džil, s kojom je u braku već 38 godina. Bajdena inače prati reputacija čoveka koji voli da grli i dodiruje dame s kojima se susreće. Otuda i nadimak 'creepy Joe' 'jezivi Džo'.

Nedavno je bio izložen kritikama jer je vrlo prisno uhvatio za ramena Stefani Karter, suprugu američkog ministra odbrane Eša Kartera i nešto joj šaputao u uvo. Bilo je to toekom Karterove svečane zakletve na funkciju.

Bajden se našao u sličnoj situaciji i u januaru kad su mnogi ocenili da se ponaša previše prisno s 12-godišnjom Megi Kuns tokom zakletve njenog oca, senatora Krisa Konsa. Megi je posle rekla da joj Bajden uopšte nije bio jeziv i da se poznaju godinama.

Foto: AP
Foto: AP

Bajden se takođe nije libio da pokaže prisnost s demokratskom predsedničkom kandidatkinjom Hilari Klinton, zatim predsednicom Brazila Dilmom Rusef.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track