(FOTO) JEZIV ZLOČIN U HRVATSKOJ: Nožem iskasapio najboljeg prijatelja (40)!
Foto: Printscreen 24sata.hr/Željko Rukavina

Ubica se krio na tavanu

(FOTO) JEZIV ZLOČIN U HRVATSKOJ: Nožem iskasapio najboljeg prijatelja (40)!

Hrvatska -

BJELOVAR- Muškarac (27) iz bjelovarskog prigradskog naselja Gornje Plavnice priveden je pod sumnjom da je u subotu nožem na smrt izbo Kristijana Dugančića (40).

Policija je mrtvo Dugančićevo telo pronašla oko 23 sata u porodičnoj kući gde je živeo sam. Meštani nagađaju da je do ubistva došlo zbog navodnih razmirica dvojice muškaraca koji su bili skloni alkoholu i koji su se intenzivno družili i često imali sukobe sa zakonom zbog pijanstva, ali i „sitnih“ krađa.

Posle pronalaska beživotnog tela policija je krenula u potragu za osumnjičenim i ubrzo ga je locirala na tavanu kuće meštanina koji se takođe družio s osumnjičenim i pokojnikom. Živeli su gotovo u komšiluku, jer su ih delile četiri kuće.

Kuća u kojoj se krio ubica Kristijana Dugančića (Foto printscreen 24sata.hr/Željko Rukavina
Kuća u kojoj se krio ubica Kristijana Dugančića (Foto printscreen 24sata.hr/Željko Rukavina

-Dugančić je živeo sam u kući posle očeve smrti. Majka je njega i brata napustila pre poslednjeg rata i odselila se nekuda na Jadran – kazao nam je jedan od meštana dobro upućen u lokalna zbivanja.

Navodno je pokojniku koji je živeo u teškim materijalnim prilikama pomagao brat koji živi van Bjelovara. Osumnjičeni za ubistvo živi s dedom i babom i bio je gotovo nerazdvojan s Kristijanom.

Osumnjičeni za ubistvo, za kog govore, da je i pre nekoliko godina u jednom naselju pokraj Bjelovaru, šrafcigerom napao muškarca s kojim se posvadio, priveden je istražnom sudiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track