HOROR KOD KOPRIVNICE: Komšinica sekirom napala decu (8, 6), pa im isekla bicikle!
Foto: Printscreen YouTube

jedva spasili živu glavu

HOROR KOD KOPRIVNICE: Komšinica sekirom napala decu (8, 6), pa im isekla bicikle!

Hrvatska -

KOPRIVNICA - Prizori kao u horor filmu odigrali su se kod Koprivnice. Meštanka Ljuba Bedeković (68) sekirom je napala dvoje mališana, od šest i osam godina, koji su prestravljeni skočili sa svojih bicikla i pobjegli u šumu!

Prema policijskom saopštenju i svedočenju bračnog para Špoljarić, Marija i Ilone iz Rasinje, Ljuba je nasrnula je sekirom na njihovo dvoje dece i isekla im gume na biciklima.

Tog dana, oko podneva, mališani su na biciklima došli da vide roditelje koji su nedaleko od kuće na delu zvanom Martinčev breg u svojoj šumi pripremali drva za ogrjev."Deca su se vozila biciklom i, kako su nam ispričala, naša komšinica Ljuba, koja tu ima vinograd, odjednom je na njih krenula sekirom", ispričala nam je šokirana majka Ilona Špoljarić.

"Deca su se prepala i dala u beg jer je, kako su nam posle rekli, vikala da će videti svoje i približavala im se mašući sekirom i izvikujući gadne psovke", objasnila je gospođa Ilona.

"Stalno mislim što bi se dogodilo da moja deca nisu uspela da pobegnu. Osoba koja je spremna da iseče gume sekirom na dečjem biciklu nije stabilna. Sva sreća da su deca videla opasnost i dala se u beg", napomenula je Ilona Špoljarić prisećajući se njihova dolaska u šumu."Deca su do nas došla prestravljena i uplakana, a kad su nam ispričala što se dogodilo, moj suprug uputio se do komšinicinog vinograda", kaže majka.

Kada je video isečene gumena dečijim biciklima otišao je do komšinice i tu se prema njegovim rečima, agresivno ponašanje Ljube Bedeković nastavilo."Kada sam ušao Ljuba je stajala uz zid i držala sekiru u ruci. Kad me ugledala, nasrnula je i na mene. Budući da sam mnogo mlađi i fizički jači, uspeo sam bez problema da joj otmem sekiru i odmah pozvao policiju", objasnio je Mario.

foto Nikola Wolf/Podravski list
foto Nikola Wolf/Podravski list

"Deca se boje da idu u školu jer s eboje da će ih Ljuba sačekati i napasti", ogorčena je Ilona Špoljarić.Ljuba Bedeković je objasnila da su joj deca prošle godine ukrala ključ kućice u vinogradu i da je mislila kada je čula da se deca voze blizu njene kućice opet da bude žrtva dečije zavere.

"Istina je da sam zasekla gume na njihovim biciklima jer sam bila uverena da će mi opet ukrasti ključ", pravda se Ljuba Bedeković i dodaje kako ju je otac mališana grubo odgurnuo."Bacio me i sve su mi noge 'modre', jedva se krećem. Uzurpirali su mi zemljište. Sva sreća da je u kuću došla Marijeva supruga Ilona jer se bojim da bi me zatukao u vlastitoj kući te ga je samo ona odagnala od tog čina", objasnila je Ljuba Bedeković.

(Jutarnji,hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track