HOROR U ZAGREBAČKOM TRAMVAJU: Pomahnitali muškarac tukao sve pred sobom, troje povređeno!
Foto: Profimedia

Putnici u šoku

HOROR U ZAGREBAČKOM TRAMVAJU: Pomahnitali muškarac tukao sve pred sobom, troje povređeno!

Hrvatska -
ZAGREB - Pravi horor proživeli su putnici ZET-ova tramvaja broj 12 koji su se putujući iz smera Trešnjevke prema centru u utorak popodne našli na meti rastrojenog muškarca.

Zahvaljujući brzo poslatom pozivu za pomoć, policijsko vozilo je “dvanaestici” preprečilo put ispred zagrebačke Cibone, a policajci su podivljalom putniku stavili lisice na ruke. U celom metežu prema prvim informacijama 3 osobe su povređene.

"Ušao je u tramvaj i redom počeo da udara šakama i nogama ljude poput manijaka. Nije delovao pijano već rastrojeno. Bitno mu je bilo da udara. Policijska kola preprečila su put tramvaju, a policajci su ušli i okružili muškarca da ne bi mogao da pobegne. Pregovarali su s njim pet minuta", kaže putnica tramvaja.Kako doznajemo, jedna od putnica koja se među prvima našla na udaru pomahnitalog muškarca je tinejdžerka.

"Cela leva strana lica joj je bila modra, a nos krvav. Drugi povređeni putnik nije izlazio sve dok nije stigla Hitna. Sedeo je i plakao. Trećem muškarcu curila je krv iz uha. Žalosno je što se takve stvari događaju i to još usred bela dana", kaže druga putnica.

Napadaču preti kazna zbog narušavanja javnog reda i mira, a kad policiji pristignu i bolnički izveštaji o povređenima najverovantije će biti i krivično gonjen.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track