HOROR U ZAGREBU: Penzionisani oficir hrvatske vojske terao ženu na odnos sa psima koje je uzgajao!
Foto: Profimedia

Jezivo

HOROR U ZAGREBU: Penzionisani oficir hrvatske vojske terao ženu na odnos sa psima koje je uzgajao!

Hrvatska -

Zagrebački su policajci u utorak je uhapsila muškarca (49) s područja Zagreba zbog sumnji da je mesecima na razne načine zlostavljao svoju vanbračnu suprugu, prisiljavajući je između ostalog na seksualni odnos sa životinjama.

Nakon sprovedene kriminalističke istrage policajci su J. D., penzionisanog oficira HV, ugostitelja i uzgajivača životinja, prijavili za čitav niz kaznenih dela, od silovanja, pretnji, nanošenja telesnih povreda, do uništenja tuđih stvari.

U nastupima besa svojoj je supruzi razbio televizor, mobilne i druge predmete.

Govorio joj da smrdi

Čitavu priču policajcima je prijavila nevenčana supruga, koja s njim živi duže vreme a inkriminisano razdoblje odnosi se na protekla četiri meseca. Žena je istražiteljima ispričala da se njena veza s J. D. nakon nekog vremena pretvorila u pakao i da je svaki dan trpela pretnje, uvrede, fizičko nasilje. J. D. ju je često prisiljavanja na polni odnos, a jednom je čak od nje tražio da polno opšti i sa njegovim psima koje je uzgajao.

Ona je u strahu za život na to pristala.

Muškarac joj je pretio smrću i vređao na različite načine, a govorio joj je i da smrdi. Osim toga, nevenčana supruga prijavila je i fizičko nasilje jer ju je jedanput u svađi gurnuo pa je u padu povredila glavu.

Brani se ćutanjem

Policajci su čitavom dijapazonu groznih dela dodali i oštećenje tuđih stvari jer je u samo nekoliko meseci J. D. nevenčanoj supruzi uništio televizor i čak šest mobilnih telefona, čime joj je pričinio štetu veću od 30.000 kuna.

Premda je rekla da se bojala da prekine zbog straha za život, čini se da je žrtva prema svom zlostavljaču gajila patološki odnos zavisnosti.

Vezu nije prekidala sve do nedavno kad je zlostavljanje prevršilo svaku meru. Tada je odlučila da ga prijavi. Nakon hapšenja J. D. se na ispitivanju odlučio braniti ćutanjem, a sudija mu je odredio jednomesečno pritvaranje u Remetincu.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja