HRVAT IMAO SREĆE: Pao u provaliju duboku 100 metara i izvukao se bez povreda
Foto: Čitalac 24sata.hr

Survao se

HRVAT IMAO SREĆE: Pao u provaliju duboku 100 metara i izvukao se bez povreda

Hrvatska -

Vozač (41) "citroena" imao je dosta sreće posle saobraćajne nesreće koju je doživeo na lokalnom putu iz smera Trogira ka Boraji u Hrvatskoj.

Bio je malo ugruvan, a automobilu je uništen samo prednji deo. Penjući se automobilom polako uz serpentine duge nekoliko kilometara prema Segetu Donjem bližio se vrhu brda. Ispred njega je ostala tek jedna velika leva krivina.Na početku krivine s desne strane postavljen je branik baš da vozači u slučaju sudara ili izletanja ne bi sleteli u provaliju.

Foto: Čitalac 24sata.hr
Foto: Čitalac 24sata.hr

Međutim, iz još neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i nekoliko metara pre branika naglo skrenuo udesno. Survao se u nepreglednu provaliju duboku nekoliko stotina metara. Klizio je 100-tinak metara, i na kraju se zabio u drvo. Posle poziva upomoć vrlo brzo su na mesto nesreće stigli vatrogasci iz Trogira i Specijalna vatrogasna jedinica iz Splita. Spustili su se do auta sa zaštitnom opremom. Čovek nije bio teže povređen pa nije intervenisala Hitna pomoć, a vozilo će izvući nadležna služba.

(24sata.hr/Foto: Čitalac 24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track