HRVATSKI GLUMAC ZGROZIO JAVNOST: Objavio snimke maloletnog sina kako izgovara Za dom spremni
Foto: Youtube/Printscreen

Kućno vaspitanje

HRVATSKI GLUMAC ZGROZIO JAVNOST: Objavio snimke maloletnog sina kako izgovara Za dom spremni

Hrvatska -
Hrvatski Glumac Božidar Alić zgrozio je tamošnju javnost snimkom svoga maloletnog sina koji izgovara poznati ustaški pozdrav.

Naime, na tom snimku može se čuti kako dečak izgovara "za dom spremni'. Glumac je čitavu objavu propratio komentarom 'hvaljen Isus i Marija'.Na snimak je ubrzo reagovala i zaštitinik građana za prava deteta Ivana Milas Klarić, ali za sada, jedina moguća mera je opomena, javlja N1.

Hvaljen Isus i Marija I

Posted by Božidar Alić on недеља 31. јануар 2016.

"Sasvim je jasno da je reč o malom detetu koje ne shvata ni posledice niti razume o čemu je reč, apelujem na roditelje da svoje svetonazorske i političke stavove ne dele s javnošću preko dece, to je potpuno neprimereno", rekla je.

Portal Index.hr je podsetio da je Alić podigao mnogo medijske prašine izjavama iz izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović za vreme proteklih predsedničkih izbora u Hrvatskoj.

Ponovimo "gradivo".....

Posted by Božidar Alić on Среда 15. јул 2015.

"Dobro veče, Hrvatice i Hrvati. Moja podrška gospođi Kolindi Grabar Kitarović jer sam dobrovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobedila gospođa Kolinda Grabar Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živeli", poručio je tada za HRT Alić, što je povuklo osudu i ograđivanje od strane televizije.

Hrvatski mediji Božidara Alića opisuju i rečima da je "aktivniji na protestima nego na glumačkim daskama".

(Index.hr/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja