ONA TVRDI DA JE ISUSOVA IZABRANICA: Hrist mi se javlja na Fejsbuku!
Foto: Printscreen Facebook

Ludilo mozga

ONA TVRDI DA JE ISUSOVA IZABRANICA: Hrist mi se javlja na Fejsbuku!

Hrvatska -

Ni sam Mark Zukerberg, kada je 2004. osnovao Fejsbuk, verovatno nije ni sanjao da će pojedinci poverovati da je jedan od korisnika društvene mreže i sam Isus.

Jedna žena iz mesta Omiš u Hrvatskoj, uverena je kako je kako joj Bog šalje poruke na Fejsbuku a nekim odabranim sledbenicima, poruke šalje i preko Vibera.

Sve je više ljudi koji, pritisnuti teškim problemima, rešenja traže na sumnjivim mestima. Manipulativne vođe naivnim sledbenicima nude brza i efikasna rešenja, ali početni problemi ubrzo postanu još teži, a posledice, uglavnom kada je već prekasno, često budu fatalne.

Slična "čudesna ozdravljenja" u jednom privatnom stanu u Omišu nudi i isceliteljka Lidija Krh-Piljić, koja u svoj dom prima ljude iz Dalmacije, ali i ostatka Hrvatske i BiH.

"U početku je veoma ljubazna, pridobije te zanimanjem za tvoj život, naročito za probleme... uveri te da će sve biti dobro. Ali, situacija je obrnuta, ko joj se približi, vrlo brzo je gotov", svedoči jedan od bivših članova sporne molitvene zajednice.

Život mu se, kaže, baš kao i bolest, posle toga značajno pogoršao.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track