JEZIVO: Hrvatski putari krali meso iz hladnjače posle saobraćajke u kojoj je poginulo dvoje ljudi!
Foto: Printscreen Youtube

Skandal u hrvaskoj

JEZIVO: Hrvatski putari krali meso iz hladnjače posle saobraćajke u kojoj je poginulo dvoje ljudi!

Hrvatska -

ZAGREB - Sredinom oktobra došlo je do teške saobraćajne nesreće na auto-putu A3 kod Zagreba u kojoj su život izgubile dve osobe.

Do tragične situacije je došlo kad je vozač teretnog vozila izgubio kontrolu nad kamionom i zabio se u nadvožnjak.

foto printscreen youtube
foto printscreen youtube

Kamion je u hladnjači prevozio meso i suhomesnate proizvode koji su se rasuli po putu kada se vozilo raspalo.Posle završenog uviđaja, kada su policija i vatrogasci obavili glavni deo posla, na mesto nesreće stiglo je vozilo koje je pokupilo meso s auto-puta i odvezlo ga na uništavanje.

nesreća na autocesti A3 kod čvora Jakuševac u Zagrebu

Međutim deo suvog mesa je ostao pored puta. Radnici HAC-a, koji su se tu zatekli po službenoj dužnosti, pokupili su te preostale proizvode i odneli ih u svoje domove, potvrdio nam je predsednik Nezavisnog sindikata putara Mijat Stanić.

Kako naglašava Stanić, radi se o proizvodima neznatne vrednosti, apitanje je i koliko su bili ispravni jer su stajali satima pored puta.

"Protiv radnika je pokrenuta istraga. Ne znam kakve će biti sankcije, ali nadam se da će biti minimalne. Osuđujem ovaj incident, radnici su tu da rade svoj posao, ali nije sve baš tako kako se priča. Vrednost mesa je neznatna" , kazao je Mijat Stanić.

foto printscreen youtube
foto printscreen youtube

Navodi nekih portala da su radnici meso izvlačili ispod leševa i nosili kućama, predsednik sindikata je odlučno negirao i tvrdi da su to "preuveličane i patetične priče".

(slobodnadalmacija.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track