KAO U HORORU! HRVATICA JURILA MUŽA DA GA UBIJE: Ubola ga nožem, obmotala mu povodac za pse oko vrata
Foto: Fonet

Ćerka poznatog advokata

KAO U HORORU! HRVATICA JURILA MUŽA DA GA UBIJE: Ubola ga nožem, obmotala mu povodac za pse oko vrata

Hrvatska -

Zbog neviđene upornosti kojom je u kasnim večernjim satima 8. april odlučila na sve moguće načine da ubije supruga (34) u stanu na zagrebačkim Šestinama, Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv D. D. (39), ćerke poznatog advokata Vladimira Gredelja.

Optužnica je tereti da se kobnog dana, oko 01:45 sati žestoko posvađala sa suprugom kojeg je u svađi udarila šakom u lice ispod levog oka pa je on pobegao na sprat kuće. Ona je krenula za njim te, s ciljem da ga ubije, ušla u spavaću sobu s kuhinjskim nožem u ruci. Rekla mu je da će ga ubiti "uperivši" nož u njegove grudi.

Suprug ju je uhvatio za ruku u kojoj je držala nož a ona ga je onda ugrizla za levu ruku. On joj je ipak uspeo nož iščupati iz ruke i bacio ga na krevet. Ali je ona i dalje bila uporna pa se domogla ponovo noža i ubola ga u grudi.

Videvši da okršaju nema kraja, muškarac je počeo trčati prema izlazu iz kuće, ali žena nije odustajala od svoje namere pa ga je zaskočila s leđa i oko vrata mu prebacila metalni povodac za pse. Obesila se o njega svom težinom s očiglednim ciljem da ga udavi, ali on ju je uspeo nekako skinuti sa vrata.

Kada je videla da joj ne uspeva da ga ubije ona je razbila staklo na ulaznim vratima kuće, a zatim s poda uzela veći komad stakla kojim ga je gađala.

Muškarac je uspeo da pobegne sakrivši se u susednom dvorištu do dolaska policije i Hitne pomoći, a D.D. ga je tražila automobilom po ulici ne bi li dovršila svoju nameru.

Advokatov zet u okršaju sa ženom zadobio je ubodnu ranu prednje strane grudnog koša, oguljotine vrata i kontuzijski beleg ispod oka.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track