MILANOVIĆ ODBACIO OPTUŽBE HDZ: Moja vlada nije štitila terorizam službi bivše Jugoslavije
Foto: Fonet

Prepucavanje

MILANOVIĆ ODBACIO OPTUŽBE HDZ: Moja vlada nije štitila terorizam službi bivše Jugoslavije

Hrvatska -

Predsednik SDP-a Zoran Milanović odbacio je danas optužbe HDZ da je njegova vlada "štitila državni terorizam bivših jugoslovenskih službi" i dodao da takva retorika stranke, pod vođstvom Andreja Plenkovića, nije uspela da se odmakne od retorike bivšeg predsednika Tomislava Karamarka.

"Slušam priče da smo štitili jugoslovenske teroriste, moram priznati da sam više očekivao od tzv. diplomate koji se supersenzibilno vređaju na svaku rečenicu koju izgovorimo, a sami su spremni reći stvari koje idu i dalje od onog što je govorio Karamarko", rekao je Milanović novinarima upitan da komentariše optužbe sa sinoćnjeg završnog mitinga HDZ-a u Splitu.

Upitan da li će se odazvati na sutrašnje predizborno TV sučeljavanje, Milanović nije dao precizan odgovor, preneli su hrvatski mediji.

"Nisam još planirao, niti razgovarao s kolegama iz Narodne koalicije. U ovom trenutku imam drugih obaveza, ne znam", odgovorio je.

Za ankete po kojima je sasvim mala prednost Narodne koalicije u odnosu na HDZ, rekao je da su rađene u prošlom mesecu, te da je sada prisutan trend rasta Narodne koalicije.

Biće, kaže, zadovoljan ako se taj rezultat pokaže na izborima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track